Hu De En

A Dévay hús!

Amikor valaki először kóstolja a Dévay Hús termékeit...

az ízekben érzi a különlegességünket: a karakteres fűszerezést, a valódi bükkfa füstölés zamatát és a minőségi húsalapanyagot. A Dévay Mester Kft. küldetése, hogy finom, jó minőségű, harmonikus ízvilágú készítményeket gyártson, korszerű és biztonságos technológiával.

A Dévay család és a hentes mesterség

A hentesség kitanulása és hosszas gyakorlása még nem tesz valakit mesterré. A szakma iránti elkötelezettség, alázat, a hagyományok tisztelete különbözteti meg az olyan mestereket, mint amilyen Dévay István volt. Országosan elismert és köztiszteletben álló oktatóként több hentes generációt képezett ki. A Dévay családban többen választották hivatásul a hentes mesterséget, köztük Dévay Ferenc, a Dévay Mester Húsüzeme Kft. alapítója, aki szintén Istvántól tanulta a szakmai mesterfogásokat és fortélyokat, valamint a munkatársak iránti megbecsülést, az üzletfelek tiszteletét és azt, hogy a legjobb tudásával szolgálja Önöket, a vásárlókat.

Milyen termékeket gyárt a Dévay Mester Húsüzeme Kft.?

A 2004-ben alapított tököli üzemében tradícionális füstölt, füstölt-főtt húskészítményeket és klasszikus szalonnákat állít elő, modern technológiával.

Miben különbözünk más húsüzemektől?

  • Európa legjobb fűszergyártójától szerezzük be különleges fűszereinket, fűszerkeverékeinket.
  • Valódi bükkfával füstöljük termékeinket.
  • Szalonnáink, füstölt és füstölt-főtt húskészítményeink, a legjobb minőségű sertésből, kizárólag magyar munkaerővel készülnek, és, amelyre különösen büszkék vagyunk, környezetbarát módon.
  • Munkatársaink kiváló szakemberek, és ami ennél fontosabb, szívvel és elhivatottsággal végzik munkájukat. Megbecsüljük tudásukat, munkájukat, családias, kellemes légkörben dolgoznak.
  • Szigorú minőségbiztosítási és higiéniai ellenőrzési rendszert működtetünk a gyártás minden fázisában. Üzemünk, munkatársaink mindig és mindenkor megfelelnek az élelmiszeripari minőségbiztosítási követelményeknek (HACCP).
  • Élen járunk az üzem technológiai fejlesztésében, gépparkunk a legmodernebbek közé tartozik.

Hol kaphatók a Dévay Hús termékek?

Húskészítményeinket jelenleg nagykereskedőkön keresztül értékesítjük. Így a Dévay Hús termékei számos húsboltban, élelmiszerboltban kaphatóak országszerte. Az eladási helyek számának bővítésén folyamatosan dolgozunk. Az Önhoz legközelebb eső viszonteladónkat ITT tudja megnézni, térképünk folyamatosan bővül!

Created by: