Füstölt húsok
A Dévay Hús elkötelezetten ragaszkodik a legmagasabb minőségű, természetes fűszerek és fűszerkeverékek használatához, melyek nélkülözhetetlenek a harmonikus ízvilág kialakításában.
A füst hatására a húsok megszikkadnak, vízveszteség lép fel. A füstölés jelentősége abban rejlik, hogy miközben a füstanyagok (fenolok, savak, aldehidek) tartósítják a húst, jelentős aromaképző hatásuk is van. A mesterséges füstaromák, folyékony füstök nem képesek arra, hogy a hús ínycsiklandozó aromáit úgy előcsalogassák, mint a hagyományos és természetes füstölési módok.
A Dévay Hús büszke arra, hogy a jó füstölés tudománya generációkon keresztül a család birtokában van és vásárlóinknak köszönhetően mára védjeggyé vált az alkalmazott kiváló füstölési eljárásunk.
Füstölt bordaporc
Füstölt csülök csont nélkül
Füstölt csülök
Füstölt oldalas
Füstölt tarja
Füstölt sertés comb
Füstölt marhanyelv
Kolozsvári szalonna
Csemege szalonna
Füstölt kenyérszalonna
Sózott szalonna
Kötözött sonka